Hirdetés
. Hirdetés

Olcsóbbak a Samsung TV-k Kínában

|

A Samsung Display úgy döntött, csökkenti a 40 hüvelykes készülékek árát a régióban.

Hirdetés

A Samsungnak nem megy igazán jól a "bolt" Kínában. A térségben az Innolux Corporation és az AU Optronics is túl erős versenytársaknak bizonyulnak, ami arra késztette a koreai vállalatot, hogy némi hezitálás után, de tovább csökkentse az árait az országban. 

A gyártó lentebb vitte a 40 hüvelykes tévépaneljeinek az árát olyan szintre, hogy versenyezhessen a másik két gyártó 39 hüvelykes kijelzőivel. Jelen pillanatban egy ilyen 40 hüvelykes megjelenítőért 155-160 dollárnak megfelelő összeget kérnek, ami nagyjából 5 dollárral több, mint amennyiért a 39 hüvelykeseket meg lehet kapni. Az eltérést hamarosan megszüntetik. 

Az új stratégiára azért volt szükség, mert a 39 hüvelykes panelek nem csak a 40-es megjelenítők eladásaira voltak hatással, de a 37 és a 42 hüvelykes képernyők esetében is változást okoztak. Mivel a Samsung korábbi befektetése a Sharpba egyben azt is jelenti, hogy állandó készleteket kapnak a 40 hüvelykes panelekből, ezért ez újabb ok arra, hogy valahogy el is adják azokat. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.