Hirdetés
. Hirdetés

Olyat csinált a TC2 Magyarországon, amit még senki

|

Az elismeréssel minden ügyfelük csak nyer.

Hirdetés

Magyarországon elsőként szerezte meg a TC2 az Amazon Web Services (AWS) egyik legfontosabb minősítését, a Migration Competency rangot. Ezzel a ranggal a CEE és EMEA régiókban is azon kiemelt partnerek ligájába tartozik, amelyben magas szintű felkészültsége alapján - az ügyfelek számára kialakított szakmai- és kereskedelmi keretrendszer szerint - biztosítja a felhőinformatikai átállást, a digitalizáció alapelemét. 

Révész Róbert, a TC2 társalapítója elmondta:

"Nem csak a TC2, de az AWS elvárása is, hogy kiemelt partnerei képességben, méretben is állandó fejlődést tudjanak produkálni. A hivatalos Migration Competency partneri rang feljogosítja a TC2-t arra is, hogy az AWS által biztosított kereskedelem támogató eszközöket (Migration Acceleration Program) használja, így csökkenteni tudja ügyfelei számára a migrációs projektek bekerülési költségét, valamint az éles üzemű működés folyó költségét is. Ezen szakmai elismerésünk ügyfeleink számára biztosíték lehet az esetleges migrációs kockázatok csökkentésére, megfelelő menedzselésére." 

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.