Hirdetés
. Hirdetés

Oracle Díjak a legjobb hazai partnereknek

|

Az Oracle Hungary kiosztotta díjait azoknak a hazai partnereinek, akik ismereteikkel és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

Hirdetés

Az Oracle növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhet, ugyanis a vállalat bevételeinek fele partnerein keresztül folyik be - írta közleményében az Oracle Hungary.

Az Oracle Partner Program célja, hogy a viszonteladókat és a minősített Oracle partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a vállalati szoftverek piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az Oracle megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, kiépítésében.

A csütörtöki díjátadón "Az év felfedezettje" díjat az EMBÉ Informatikai Kft. kapta, az Oracle Csoportmunka Megoldások területén elért szakmai kompetenciája és sikeres projektjei elismeréséül.Többek között e cég vezeti be a Develor-nál az Oracle Collaboration Suite-ot, valamint e cég nevéhez fűződik a www.csoportmunka.hu szakmai weboldal, illetve fórum elindítása is.

2006-ban a "A leginnovatívabb partner" a SimpTech Kft. lett, amely a Malév flotta-optimalizálási rendszerének kialakításában nyújtott teljesítményéért érdemelte ki az elismerést. A nemzetközi szinten is egyedülálló flottarotációs rendszer révén a légitársaság a korábbinál jóval hatékonyabban tudja összehangolni repülőgépparkját menetrendjével és a légitársaság számára éves szinten közel egymilliárd forintos eredményjavulást hoz.

"A legnagyobb licencforgalmú partner" kategóriában a Grepton Informatikai Zrt. végzett az élen. A hazai informatikai piac egyik meghatározó szállítója az elmúlt időszakban dinamikusan fejleszti Oracle kompetenciáit is. Már több sikeres értékesítés - köztük a Magyar Postánál, az Országgyűlési Hivatalnál, a Pannonnál folyó projektek - fűződnek a Grepton nevéhez.

"Az év alkalmazás partnere" kategória díjazottja az A.B. Con Kft., amely a JD Edwards vállalatirányítási rendszerrel elért sikerei, és az idei pénzügyi évben szerzett számos új ügyfelének elismeréseként került a kategória élére.

"Az év disztribútori különdíja" - amelyet az Oracle kizárólagos hazai disztribútora, a DNS Hungária Kft. alapított - az Astron Informatikai Kft.-hez került. Az Astron 2006-ban a DNS legeredményesebb partnere volt, és a legdinamikusabb növekedést érte el a pénzügyi év során.

"Az év technológiai élenjárója" díjat a Synergon Informatika Nyrt. kapta, amely élen járt az Oracle akvizíciói révén megjelent új technológiák elsajátításában és továbbadásában. A Synergon az Access Management és Identity Management területeket vette fel portfoliójába, és komoly szakmai tudásra tett szert ezek terén.

Az "Alkalmazások Oracle platformon" kategória első helyezettje a SPS Média Kft. lett, amely elsősorban az e-Link nevű mobil vállalatirányítási rendszer kifejlesztésével került az élre. A szoftver részei online kapcsolatban állnak egymással, így segítségével a földrajzilag tagolt szervezetek egységes, központosított, akár mobil eszközökről történő irányítása is megoldható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.