Hirdetés
. Hirdetés

Őszi termékeső a Canontól

|

Bár még augusztust írunk, a Canon már bemutatta az őszi szezonban érkező számos kameráját, fotónyomtatóját és multifunkcionális készülékét.

Hirdetés

Az európai bejelentéssel egy időben, a budapesti sajtóeseményen bemutatták többek között az EOS 400D-t, egy 10,1 megapixeles, tükörreflexes digitális fényképezőgépet; a PIXMA multifunkciós fotónyomtató-család hét új tagját; valamint az utóbbiakat kiegészítő, mini220 és mini260 elnevezésű termékeket, melyekkel a kompakt fotónyomtatók piacán kívánnak meghatározó részesedést elérni.

A komolyabb teljesítményű, de otthoni és kisirodai felhasználásra szánt fotónyomtatók szegmensében a szintén a PIXMA családhoz tartozó hat új, tintasugaras készülékkel szeretne a cég pozícióján javítani. Ennek érdekében az új generációs készülékeket rengeteg fejlesztéssel vértezték fel: modelltől függően akár 1 pikoliteres tintacseppekkel és 21 másodperc alatt elkészülő nyomatokkal is találkozhatunk. Az összesen 15 új modellel a Canon reményei szerint minden vásárlói igényt képesek lesznek kielégíteni.

A termékesőt tovább duzzasztotta a szintén most debütáló, a gyártó DVD-s videokameráinak második generációját képviselő, DC21 E és DC22 E, továbbá a két, HDV-minőségű, professzionális kamera: az XH A1 E és az XH G1 E.
A készülékek itthon legkorábban szeptember második felétől kaphatók. A végfelhasználói árról egyelőre konkrétumok nem fogalmazódtak meg, de úgy tűnik, azok maximum a régebbi modellek árszintjét érik el, illetve annál alacsonyabbak lesznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.