Hirdetés
. Hirdetés

Penge memóriák szerverekbe

|

A Kingston új Data Center 500 sorozatú nagyvállalati SSD-meghajtói kiugró teljesítményükkel, megingathatatlan rendelkezésre állásukkal és végponttól végpontig ívelő adatútvonal-védelemmel teszik kiszámíthatóvá, tervezhetővé és megbízhatóvá az adatközpontok működését. A DC500-as meghajtók most a VMware Ready tanúsítványt is megszerezték.

Hirdetés

A nagyvállalati SSD-k szolgáltatásminősége különösen fontos szempont a felhőalapú alkalmazásoknál, amelyeknél a kiszámítható tárolóteljesítményen túl a szerződésben foglalt SLA-követelmények teljesítése is alapelvárás. A Kingston Data Center 500 sorozatú adatközponti SSD-i megfelelnek a legszigorúbb szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeknek, kiszámítható I/O-teljesítményt és alacsony késleltetést adnak az írási/olvasási műveletekhez. Az üzletmenet folytonosságát a DC500 SSD-család 99,9999 százalékos rendelkezésre állása garantálja, ami évente átlagosan kevesebb mint egy perc váratlan üzemkiesésnek felel meg. Optimális adatközponti tárolómegoldást ad ezért az új DC500 sorozat a rendkívüli megbízhatóságot és kifogástalan szolgáltatásminőséget kereső vállalatoknak.

Hirdetés
          

Stabil teljesítmény alacsony késleltetéssel
Nagy olvasási teljesítményt feltételező feladatokra optimalizálta a Kingston DC500R típusú memóriáit, amelyek többek között a rendszerindítást, a webszervereket, a virtuális asztali infrastruktúrát és a valós idejű analitikát jellemzik. A felhőszolgáltatók és a szoftveralapú tárolórendszerek tervezői a meghajtó stabil bemeneti/kimeneti (I/O) teljesítményére és alacsony késleltetésére építve kiváló szolgáltatásminőséget garantálhatnak az olvasáscentrikus környezetekben.           

Kiegyensúlyozottabb I/O követelményeket támasztó, vegyes felhasználási környezetekhez készült a Data Center sorozat másik tagja, a DC500M, amilyen például az adatírással és -olvasással járó tranzakciós feladatok kezelése. A Kingston ezt az SSD-meghajtót elsősorban a mesterséges intelligencia, a bigdata-analitika, a számítási felhő, az adatbázis-alkalmazások, az adattárházas működés, a gépi tanulás és az operatív adatbázisok felhasználási területeire fejlesztette.

           

A DC500R típusú memória DWPD-értéke 0,5, míg a DC500M memóriáé 1,3. A DWPD (meghajtóírás/nap) érték azt mutatja, hogy a meghajtó teljes tárkapacitása naponta hányszor írható felül a garanciális időszak tartama alatt a megbízhatóságot befolyásoló kopás nélkül, és segít a kapacitás, az alkalmazások által megkövetelt tartósság, valamint a költség megfelelő arányának kialakításában. Az adatközpontokban használt nagyvállalati SSD-k 80 százalékánál az 1 DWPD-nél alacsonyabb érték is elegendő az optimális működéshez.           

Októberben a Kingston nagyvállalati kategóriájú, DC500 sorozatú SSD-i megkapták a VMware Ready tanúsítást. Alapos validálási eljárást követően a szoftvercég ezzel a legmagasabb szintű támogatást adja a Kingston DC500R és DC500M meghajtóihoz, és kifejezetten javasolja használatukat VMware vSAN és vSphere környezetekben. A VMware Ready tanúsítvány megkönnyíti a VMware felhő-infrastruktúráival bizonyítottan együttműködő termékek kiválasztását, amelyekkel a vállalatok mérsékelhetik a projektek kockázatát, miközben az egyedileg megépített megoldásokhoz képest költséget is megtakaríthatnak.           

A DC500 sorozat moduljai 480 gigabájt és 3,84 terabájt tárkapacitás között négy méretben érhetők el, bevezetésüket a Kingston tanácsadói szolgáltatásaival is támogatja.           

Kis helyen nagy adatvédelem
Kimagasló, a másodpercenként 3200/2200 megabájtot is elérő írási/olvasási sebességével, valamint tartósságával egyedülálló módon javítja az asztali gépek, a munkaállomások és a nagy teljesítményű számítógépes (HPC) rendszerek munkafolyamatait a Kingston szintén új, M.2 NVMe PCIe technológiás SSD-meghajtója, a KC2000.           

Hardveralapú, 256 bites AES öntitkosításával a KC2000 emellett teljes körű védelmet ad az adatoknak. A TCG Opal 2.0 biztonságfelügyeleti megoldáson keresztül együttműködik független gyártók, köztük a Symantec, a McAfee, a WinMagic és további szállítók kiberbiztonsági termékeivel, és támogatja a BitLockerrel használható Microsoft eDrive tárolóbiztonsági szabványt is.           

A nagy rugalmasságot kínáló, helytakarékos M.2 formátumú KC2000 meghajtót - amelyhez öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár - 250 gigabájttól egészen 2 terabájtig többféle kapacitással az ipon.hu kínálatában találják meg mindazok, akik hosszú távú megoldást keresnek tárolórendszereik bővítésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.