Hirdetés
. Hirdetés

Rendőrkézen az iPhone-klón

|

Rendőrök vetettek véget a Meizu M8 bemutatásának a CeBIT-en: a hatóság bezáratta a kínai vállalat standját.

Hirdetés

A PC World éppen tegnap számolt be arról, hogy szerencsés CeBIT-látogatók végre közelebbről is szemügyre vehették a korábban az iPhone egyik legnagyobb riválisának kikiáltott Meizu mini One M8-cat. A híradásokból és tapasztalatokból azt szűrhettük le, hogy a készülék még nagyon messze van a végleges verziótól, alapvetően csak egy alig-alig működő prototípust állított ki a cég, ami nem hogy az iPhone riválisának tűnt, hanem inkább egy újabb, kevésbé jól sikerült, kínai klónnak.

A klón szó valószínűleg a német hatóságokhoz is eljutott, hiszen a hírek szerint a helyi rendőrség nemes egyszerűséggel bezáratta a Meizu standját, ami egy ideig kihaltan árválkodott az egyik pavilonban. Az érdeklődőknek annyit mondtak mindössze, hogy szerzői jogok megsértése miatt jártak el, és a helyszínt további értesítésig zárva tartják. Állítólag a Meizu standjáról minden létező terméket, eszközt, tárgyat elkoboztak, amely valamilyen módon összefüggésbe hozható a kiállított termékekkel.

meizu_stand.jpg
Így árválkodott egy ideig a Meizu standja. Fotó: Heise Online

? Egy MP3-lejátszó a bűnös ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.