Hirdetés
. Hirdetés

Robotizál a Microsoft

|

Bejelentette a Microsoft az idén online megtartott Build fejlesztői konferenciáján, hogy felvásárolta a low-code RPA fejlesztő környezetekre szakosodott Softomotive vállalatot.

Hirdetés

Az idén a koronavírus-járvány miatt online megrendezett Build konferencián jelentette be a Microsoft, hogy felvásárolta a robotalapú folyamatautomatizálással foglalkozó Softomotive céget, amely low-code RPA fejlesztő környezetekre szakosodott. A Softomotive jelenleg több mint 9 ezer globális ügyfelének segít az üzleti folyamatok zökkenőmentes automatizálásában.

Hirdetés

A szoftvergyártó óriás Citizen Application Platformjának vezetője, Charles Lamanna blogbejegyzésében azt írta, hogy a Power Automate-tel együtt a WinAutomation további RPA szolgáltatásokat fog kínálni az ügyfeleknek, lehetővé téve bárkinek bot létrehozását és a Windows-alapú műveletek automatizálását. 

A Softomotive desktop automatizálási szolgáltatásainak a Microsoft Power Automate képességeivel való kombinálásával a Microsoft azt reméli, hogy tovább demokratizálódik a robotalapú folyamatautomatizálási technológia, így bárki számára lehetővé válik az üzleti folyamatok botok általi automatizálása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.