Hirdetés
. Hirdetés

Ronaldinho és az informatika

|

A Lenovo megállapodást kötött a spanyol FC Barcelona futballcsapatával és annak szupersztárjával, Ronaldo de Assis Moreirával, ismertebb nevén Ronaldinho Gauchóval.

Hirdetés

A FIFA által az elmúlt két évben az év játékosának választott Ronaldinho a jövőben a Lenovo márka nagykövete lesz. A sportoló világszerte szerepelni fog a Lenovo marketingkampányában, valamint a nemrég bemutatott Lenovo márkájú laptopok és asztali PC-k promóciós tevékenységében.
A technológia és a sport kapcsolatát erősítve a Lenovo az év elején megállapodást kötött az olimpiai játékok támogatásáról. A vállalat számítógéprendszereivel támogatta már a 2006-os torinói téli olimpiai játékokat is.

Ronaldinho először 1997-ben tette le névjegyét a világ futballszínpadán, amikor a 17 éven aluliak világbajnokságán aranyérmet szerző brazil válogatott gólkirálya lett. Két évvel később győzelemre vezette csapatát az Amerika Kupán, majd 2005-ben az év játékosa lett Európában, és a FIFPRO Év játékosa címet is kiérdemelte. Különleges labdarúgó tehetségével számos elismerést és a szurkolók rajongását vívta ki magának az egész világon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.