Hirdetés
. Hirdetés

Samsung-Centrify együttműködést teremtett a BYOD

|

Közös marketing, valamint OEM-megállapodást írt alá a Samsung az egységes azonosító szolgáltatásokat nyújtó Centrify Corporationnel.

Hirdetés

A BYOD-trendnek köszönhetően egyre nehezebb feladat elkülöníteni a személyes, illetve munkahelyi adatokat. Az új megegyezés értelmében azonban a Samsung a Centrify technológiájával erősíti újgenerációs mobil vállalati megoldását, a hamarosan megjelenő Samsung Knox-ot.  

A Google Android platformján alapuló Knox lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy egyszerűen szeparálják a saját, illetve a vállalati adatokat, míg a cégeknek nagyobb biztonságot kínál az operációs rendszer minden szintjén.

A megállapodás előnyös a Centrify szempontjából is, hiszen SaaS szolgáltatásait most már a Samsung partnereken keresztül is kínálhatja, és a marketingben is szorosan együttműködik a dél-koreai gyártóval.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.