Hirdetés
. Hirdetés

SecWorld Online konferencia, warmup session

|

Felforgató, és valószínűleg örök nyomot hagyó események részesei vagyunk. Még fontosabb lett, hogy gyorsan, lehetőleg egy másodpercen belül tudjunk reagálni az incidensekre, az elérhető legkorszerűbb adatvédelmi megoldásokat alkalmazzuk.

Hirdetés

Hirdetés

Milyen új kihívásokkal, feladatokkal szembesülnek a kialakult helyzetben a vállalati informatikusok? Hogyan vizsgálhatják a távmunkában dolgozók eszközeinek sérülékenységét, hogyan alkalmazhatóak az otthoni eszközökön a céges protokollok? 

A szerdai SecWorld Online konferenciákon ezekre a kérdésekre keressük a választ, valamint, jó gyakorlatokat, bevált kiberbiztonsági megoldásokat is bemutatunk.

 

A SecWorld konferencia bemelegítésére két warmup sessiont tartunk, hétfőn és kedden reggel 10:00-től a Facebook és a YouTube csatornáinkon!  

Hétfőn Balogh Turul kiberbiztonsági szakértő, adatvédelmi tisztviselő lesz a vendégünk, kedden Damsa Andrei Data scientist, pszichológus! 

Kövessetek minket Facebookon és YouTube-on!

A hétfői session videója:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.