Hirdetés
. Hirdetés

sERPa, a digitális kolléga

|

A digitális transzformációt elodázó vállalatok jelentős hátrányba kerülhetnek felkészült, intelligens versenytársaikkal szemben. De hol érdemes hozzálátni az átalakításhoz?

Hirdetés

Hirdetés

Fejben dől el ez is, azaz a cégvezetés megfelelő stratégiai gondolkodása, a döntéshozatalt támogató, megbízható és azonnal rendelkezésre álló adatok igénye szükséges hozzá. A PROGEN Kft. sERPa rendszere hathatósan segíti a kidolgozott digitális stratégia megvalósítását, az intelligens vállalat irányítását. Digitális kollégaként gyorsítja a munkafolyamatokat, elkerülve a párhuzamos adatfeldolgozást, integrált elektronikus iratkezelésével "kizöldíti" az irodát. A rendszerben felépített folyamatok megfelelő jogosultsági szintekkel és automatizmusokkal láthatók el, legyen szó CRM-ről, számlázásról vagy más területről. Meghatározható a feladat felelőse, intézkedési határideje és a következő lépés, a kapcsolódási vagy elágazási pontokkal együtt.

Mindez mobileszközökön, naptárnézetben, automatikus e-mailben érkező figyelmeztetésekkel is elérhető. A cégvezető távolról, valós időben figyelemmel kísérheti üzleti lehetőségeit, kollégái munkáját, akár áttervezheti a vállalat kapacitásait is, és személyre szabott Műszerfalon követheti a legfontosabb mutatók (rendelések, árbevétel, készlet, kintlévőség, termelési adatok) alakulását, bárhol, bármikor, lépést tartva a digitalizáció gyors változásaival.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.