Hirdetés
. Hirdetés

Smartbookja is lesz a Nokiának?

|

A Nokia épp csak bejelentette netbookját a Booklet 3G-t, a tajvani pletykamalmok máris egy a finnek logóját viselő, ARM-alapú, smartbookot emlegetnek.

Hirdetés

A Nokia tajvani ODM partnereitől származik a hír, hogy a Booklet 3G mellé a cég egy ARM-alapú smartbookot is kínálni fog, és hamarosan leadja a vele kapcsolatos megrendeléseket a beszállítóinak.

A források arra számítanak, hogy az ARM-alapú smartbook leghamarabb 2010 közepén kerül majd a piacra, és a gyártással vagy a Compalt, vagy a Foxconn-t bízza meg a finn cég. A Booklet 3G-t egyébként a Compal gyártja a Nokia számára. A tajvaniak már arról is tudnak - ami egyébként teljesen logikus és előre látható lépés -, hogy a Nokia azt tervezi: Ovi szolgáltatásait mobiltelefonjairól a hordozható számítógép termékvonalra is kiterjeszti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.