Hirdetés
. Hirdetés

Startupok figyelem!

|

Január 3-ig lehet még jelentkezni az NN Biztosító 3 hónapos intenzív startup inkubátor programjára, a Sparklab következő fordulójára.

Hirdetés

A Sparklab alapítónként 5000 euró vissza nem térítendő támogatással, 3X1 hét intenzív bootcamp-pel, marketing és értékesítési stratégiával, az NN Biztosító kapcsolati hálójával, személyre szabott coaching valamint mentor programokkal, és inspiráló közösségi irodai környezettel is támogatja azokat a kezdeményezéseket, melyek hozzájárulhatnak az emberek életminőségének javításához. Cserébe még tulajdonosi részesedésre sem tart igényt, csupán elhivatottságot és hatékony együttműködést vár a jelentkezőktől.

Hirdetés

A Sparklab inkubátor program ismét várja azokat az ötletgazdákat, akik megfogadták, hogy világraszóló felfedezésük jövőre nem marad az íróasztal fiók áldozata, és kapva-kapnak az alkalmon, hogy három hónapot dedikáljanak az életükből azért, hogy az ötletből működő prototípus, piacképes verzió születhessen. Az NN által indított programba bárhonnan érkezhetnek az innovatív ötletek: legyen az startup, cégen belüli kezdeményezés, nagyvállalati együttműködés, vagy egyetemi csapat. Az NN Biztosító nyitott minden olyan ötletre, melynek gyümölcse egy-egy olyan innováció, amely képes jobbá tenni az életünket.


Az innováció az elmúlt években kulcsfontosságúvá vált az NN Csoport stratégiájában. A digitalizáció előnyei a biztosítói iparágban is kiaknázhatók, hiszen a technológiai újítások új dimenziót nyitnak a kockázatok beárazásában, a személyre szabhatóság megteremtésében, az ügyfélélmény növelésében. Hollandia után 2017. február végétől Magyarországon is elindult a Sparklab, mely úttörő módon az NN Csoport első startup inkubátor programja, és a magyar biztosítói szegmensben is példa nélküli.

A februári indulás óta a Sparklab már túl van egy sikeres programon, ahol három izgalmas kezdeményezést is sikerült felkarolni:

  • DIABLOG - egy, a Vodafone-nal közösen fejlesztett, a cukorbetegséggel élők mindennapjait megkönnyítő alkalmazás és hardver,
  • POTZAK - egy kismamákat segítő applikáció, ami a szülés után szétnyílt hasizom rehabilitálásában segít,
  • valamint egy olyan CHATBOT, mely a biztosító ügyfélszolgálati munkáját támogatja.

A kiválasztott ötletek a program végén egy Demo Day keretében mutatkozhattak be a sajtó, befektetők, nagyvállalatok, startupperek és érdeklődők előtt.

A februárban induló, következő programot megelőzően a Sparklab vezetői Sűdy István és Bozsánovics Judit 2 hónap leforgása alatt végigjárták a Balkán régió valamint közép-kelet európai térség legnagyobb startup közösségeit is, hogy személyesen is megismerjék és felkészíthessék a program számára releváns tehetségeket. A 9 országot érintő felfedező turnéjuk során már számos potenciális jelentkezőt ismertek meg, de a nevezés még egészen január 3-ig nyitott az innovátorok számára.

A szervezők január végén fogják kihirdetni a kiválasztott projekteket és az alkotói munka február végén kezdődik el Budapest szívében, a Mosaik coworking irodában.

Az ajánlat tartalma:
-     3x1 hét bootcamp, és három hónap mentorálás
-     5000 euró vissza nem térítendő támogatás alapítónként

-    Az NN biztosító kapcsolati tőkéje és integráció a hazai startup ökoszisztémába

-    Megbeszélések szervezése az NN Biztosító releváns munkatársaival
-     Az első potenciális ügyfél akár maga az NN Biztosító Zrt.
-     Coworking iroda a belváros szívében
-     Befektetői találkozók

A Sparklab a legtöbb inkubátor programtól eltérően a támogatásért cserébe nem kér tulajdonosi részesedést kiválasztott csapatoktól, csupán annyi az elvárás, hogy a program időtartama alatt kizárólagosan ötletük megvalósításán dolgozzanak és legjobb tudásuk szerint éljenek a felkínált támogatási lehetőségekkel.

Sparklab weboldal: www.sparklab.cc

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.