Hirdetés
. Hirdetés

Szárnyal a Windows 10

|

Hetvenöt százalékkal nőtt a Windows 10 használatával töltött idő az egy évvel ezelőtti állapothoz képest.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 7 operációs rendszer januári nyugdíjazása után a Windows 10 egyértelműen a személyi számítógépek első számú alapszoftverévé vált. Panos Panay, a Microsoft Windowsért és eszközökért felelős termékmenedzsere szerint továbbra is egyre nő a Windows 10 használati aránya.

Ami a konkrét számokat illeti, a felhasználók világszerte havonta összesen 4 trillió percet töltenek a Windows 10-ben, ami 75 százalékos növekedést jelent az egy évvel ezelőtti állapothoz képest. Ez nagyon jó hír a szoftvergyártó óriás számára, amelynek fő törekvése, hogy minél több eszközre és emberhez eljuttassa operációs rendszerét.

A Windows 10 használati arányának további növekedése várható attól, hogy a Microsoft új termékkategóriák bevezetésére készül, igaz a Windows 10X változat közé épülő kétképernyős eszközök megjelentetését a koronavírus-járvány miatt jövőre halasztották.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.