Hirdetés
. Hirdetés

Szorosabb Albacomp-CA partnerség

|

A stratégiai együttműködés részeként a CA menedzsmentszoftvereire épülő legújabb megoldások elsőként az Albacomp kínálatában jelennek meg.

Hirdetés

A székesfehérvári vállalat a CA legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider partneri minősítésének birtokában már idén több mint 500 millió forintos forgalmat tervez a CA termékeinek és szolgáltatásainak értékesítéséből. Ezekkel a feladatokkal jelenleg tíz dedikált szakember foglalkozik az Albacompnál.

A két cég már eddig is több sikeres projektet valósított meg a hazai állami intézményeknél, a bankszektorban és a nagyvállalatok körében. Az Albacomp számára különösen fontos, hogy a lezajlott és a közeljövőben várható projektekben a bevételek elsősorban nem a licencértékesítésből, hanem a bevezetéssel és a támogatással összefüggő szolgáltatásokból származnak. Mindez egybevág a székesfehérvári vállalat üzleti terveivel, amelyek szerint idén bevételeinek negyede, 2008-ban pedig már a fele szolgáltatásokból fog befolyni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.