Hirdetés
. Hirdetés

Tápegységek gyártásába kezdett a Corsair

|

Itt a Corsair Memory új termékcsaládja. A cég tápegységek gyártásába fogott, melyekkel a nagy teljesítményű asztali gépeket célozza meg.

Hirdetés

A leginkább a minőségi memóriamoduljairól ismert gyártó a közelmúltban hűtési megoldásokkal bővítette kínálatát. A kínálatbővítésnek - úgy tűnik - nincs vége, lévén a tegnapi nap folyamán bejelentették a HX sorozatú tápegységeiket.

Az újdonsággal a cég a robusztus, nagy teljesítményfelvételű asztali gépek tulajdonosait célozza - a játékosokat, a munkaállomásokat, videóvágó rendszereket használókat.

Az 520 és 620 wattos egységek flexibilis, moduláris kiépítésű kábelezéssel vannak ellátva. Ennek segítségével csak annyi kábel futhat a gépben, amennyire valóban szükség is van, így javul a gépház szellőzése. Már eleve ellátták őket a PCI-Express grafikus kártyákhoz szükséges csatlakozókkal is - szám szerint kettővel -, így a Corsair HX tápegységek a csúcsot képviselő kétkártyás rendszerek kiszolgálására is képesek.

A Corsair a 120 milliméteres, csendes ventilátorral szerelt tápegységekre 5 év garanciát vállal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.