Hirdetés
. Hirdetés

Telesyn helyett Telesis

|

Allied Telesis néven folytatja tevékenységét az Allied Telesyn. A változás nyomán minden leányvállalat az EMEA régióban a japán anyavállalat nevét viseli.

Hirdetés

A biztonságos Ethernet- és IP-alapú hálózati megoldások szállítója a globális tevékenységének fejlesztési, gyártási, értékesítési és marketing-területein egységesen Allied Telesis név alatt működik tovább.

A cég üzleti stratégiája, működése nem változik, csak a jövőben a japán anyavállalat nevén folytatja munkáját - közölte a cég. Az Allied Telesyn név az Amerikából kiinduló terjeszkedés eredményeképpen lett az európai leányvállalatok neve, Amerikában most is ez marad használatban. Ettől eltekintve azonban sem ügyviteli, sem szervezeti változás nem történt, a munka megy tovább - nyilatkozta Miodrag Sundic, az Allied Telesis értékesítési alelnöke, a közép-kelet-európai térség vezérigazgatója.

Maik Lankau, az Allied Telesis európai, közel-keleti és afrikai régiójának elnök-vezérigazgatója elmondta: az EMEA-térségbeli működésünk összehangolása a jóval nagyobb nemzetközi anyavállalattal nagyban hozzájárul majd ahhoz az elsődleges üzleti célunkhoz, hogy az Allied Telesis legyen a magas szintű IP/Ethernet-alapú hálózati hozzáférés-technológiák és az IP Triple Play hálózati megoldások egyes számú márkája.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.