Hirdetés
. Hirdetés

Termékadatbank már Magyarországon is

|

Simábbá válik a vásárlók szívéhez vezető út a Brandbank Hungarynek köszönhetően.

Hirdetés

A minőségi termékképekre, termékadatokra és menedzselt szolgáltatásokra specializálódott cég, 14 évvel megalakulása után vetette meg lábát hazánkban. Az 1998-ban Angliában létrehozott vállalat a kereskedők és márkatulajdonosok munkáját segíti azzal, hogy termékeikről pontos és részletes digitális adatokat szolgáltat, kezel és oszt el.

brandbank
brandbank

A Brandbank tevékenységnek lényege, hogy megalkotja a fizikai valós termékek virtuális termékinformációit. Ez a pontos információ különösen fontos a mai világban, mikor egyre elterjedtebbé válik az online és a mobil vásárlás.

Így bár kézbe fogni továbbra sem tudja a terméket, a vevő mégis pontos információkhoz juthat a megvásárolni kívánt áruról. A Brandbank jelenleg hatezernél is több szállító, 300 ezer termékének adatait kezeli világszerte, magyarországi megjelenése a tapasztalat és szekértelem új szintjét biztosítja az online kereskedelemben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.