Hirdetés
. Hirdetés

Tíz éve tűrik a feszültséget

|

Idén ünnepli tizedik születésnapját az APC Magyarország. Az energiaellátási és felügyeleti megoldásairól ismert American Power Conversion.

Hirdetés

Az American Power Conversion világszerte több mint 5000 embert foglalkoztat, és szerepel az előkelő Fortune 1000, Forbes 500, Nasdaq 100 és S&P 500 listákon. A vállalat 1984-ben jelentette meg első szünetmentes tápegységét. Korán felismerte, hogy a nagyméretű gépekkel ellentétben, ahol az áramellátást szünetmentes tápegység és generátor kombinációja biztosította, addig a személyi számítógépek, továbbá a személyi számítógépes kiszolgálók és az ezekből felépülő hálózatok számára kisebb méretű szünetmentes tápegységekre van szükség. Termékportfoliója négy stratégiai területet céloz meg: otthoni és kisméretű irodák, üzleti hálózatok, hozzáférési szolgáltatók, valamint adatközpontok és létesítmények.

Az amerikai cég 1996-ban "APC Magyarország" néven nyitotta meg hazai képviseleti irodáját. 1999-ben a képviseletnek négy alkalmazottja volt, 2003-ra ez hét főre nőtt. A most 17 alkalmazottat foglalkoztató képviselet fő feladata, hogy a felhasználók figyelmét felhívják az APC megoldásaira, valamint hogy a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre, problémákra a lehető leggyorsabban, néhány óra alatt választ adjanak.

A hazai képviseleti iroda fejlődését jól mutatja, hogy itt nyitotta meg második európai regionális támogatói központját az APC, amely a közép-kelet-európai régióért felel. A központ munkatársai az üzembe helyezéssel, üzemeltetéssel és hibaelhárítással kapcsolatos kérdésekben segítenek az APC termékek használóinak, míg a vásárlást még csak fontolgató érdeklődőknek a megfelelő döntés meghozatalához nyújtanak információt cseh, szlovák, magyar és angol nyelven.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.