Hirdetés
. Hirdetés

Top partner az Enterprise Group

|

Egy évvel azután, hogy megkötötték a disztribútori szerződést az Enterprise Group elnyerte a Siemens PLM Top Partner díját.

Hirdetés

A Siemens PLM kontinensünk különböző régióiban minden évben az EPLS (European Partner Leadership Summit) konferencián adja át Top Partner díjait, amelyet az előző üzleti év eredményei alapján ítélnek oda. A közép-kelet európai régióban az Enterprise Group söpörhette be a díjat, a hazai versenytársak mellett megelőzve a szlovák, román, bolgár, szlovén, horvát és szerb forgalmazókat is. Az elismerést Orbán Előd ügyvezető igazgató vette át Budapesten.

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy egy évvel a Siemens PLM disztribútori szerződésünk megkötése után már regionális szinten is piacvezető partnerré váltunk. Ez az elismerés - amely ügyfeleink bizalmát is tükrözi - különösen fontos számunkra, hiszen pusztán a Velocity Series termékcsalád Solid Edge gépészeti tervezőrendszerének értékesítésével is sikerült 70 százalékkal növelnünk ügyfeleink számát, akik már közel 250-en használják megoldásainkat. Meggyőződésünk, hogy szakmai hátterünk, piacismeretünk és az ügyfeleink részére nyújtott alapos felmérő és tanácsadói munka a kulcsa a sikernek, és ez alapozza meg a következő időszak feladatait is" - mondta Czifrák Gábor, a Solid Edge vezető értékesítője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.