Hirdetés
. Hirdetés

Topinfo 2013: A Magyar Posta IT-vezetői

|

2013. március 6-án a Magyar Posta informatikai vezetői tartottak előadást a VISZ és a BME közös szervezésében zajló Topinfo 2013 előadássorozat keretei belül.

Hirdetés

A 2013. május 15-ig tartó programsorozat keretében informatikai vezetők saját, munkájuk során szerzett tapasztalataikra alapozott előadásokat tartanak azzal a céllal, hogy az érdeklődők az országban működő korszerű IT-rendszerekről első kézből kaphassanak tájékoztatást.

Hirdetés

A Magyar Posta informatikai rendszeréről Klotz Tamás, a vállalat informatikai igazgatója, Bakai József, az Informatikai partner osztály vezetője, Agárdi Gyula, az Informatikai Fejlesztés osztály vezetője és Vargha Zsolt, az Informatikai Üzemeltetési Szolgáltató Központ vezetője tartottak előadást.

Klotz Tamás előadása

Bakai József előadása

Agárdi Gyula előadása

Vargha Zsolt előadása

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.