Hirdetés
. Hirdetés

Toshiba díjat kapott a Laurel

|

Első alkalommal osztotta ki a Toshiba a European Sales Excellence Award (Értékesítésben Kiváló Európai Díja) kitüntetést - a nyolc díjazott vállalkozás között ott van a hazai Laurel Cégcsoport is.

Hirdetés

Elismerést alapított partnerei számára a Toshiba Global Commerce Solutions (TGCS). Azok kaphatják a díjat, akik a megelőző évben sikeres, nagy volumenű projekteket bonyolítottak le, innovációban felülmúltak másokat és kiválóak az ügyfélkapcsolataik.

 

A nemzetközi társaság első European Sales Excellence Award díját Magyarországon a Laurel Cégcsoport nyerte el. A Laurel több mint 15 éve szállítja az IBM és a Toshiba pénztárgépeit a legnagyobb magyarországi ügyfelei részére – kiegészítve azt saját kereskedelmi rendszerével. A kasszamegoldásokat 2012-re már több mint ezer Coop és számos más kereskedelmi lánc üzleteiben telepítették.

Az IBM és a Toshiba TEC 2012. április 17-én bejelentette, hogy az IBM Retail üzletág megvásárlásával egy új, kifejezetten a kereskedelmi megoldásokra épülő közös vállalatot hoznak létre Toshiba Global Commerce Solutions néven. A világviszonylatban több mint ötmilliárd dolláros árbevételű cég a jövőben további termékekkel bővíti portfolióját (mobileszközök, vonalkód nyomtatók, szoftverek). Az IBM 19,9 százalékos részesedéssel továbbra is tulajdonosa marad az új vállalatnak.

Hirdetés

A díjazottak jelölése a helyi országok kereskedelmi képviseleteinek ajánlásával történt, a jelöltek elmúlt évi teljesítményét értékelték. A díj elbírálásáról az európai Toshiba management döntött – mondta el a pályázat részleteiről Varga Zsolt, a Toshiba GCS magyarországi kereskedelmi képviselője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.