Hirdetés
. Hirdetés

Tovább terjeszkedik a Corel

|

A kanadai cég hétfőn bejelentette, hogy 196 millió dollárnyi készpénzért megvásárolja a multimédiás szoftvereiről ismert InterVideo vállalatot.

Hirdetés

A Corel részvényei ez év áprilisában másodszor is megjelentek a tőzsdén, miután 2003-ban egyszer már kivonták őket onnan. (A részvények ára jelenleg a bevezetési árfolyam alatt, 16 dollár körül mozog.) A mostani bejelentéssel a Corel idén már a második akvizícióját hajtja végre, miután májusban felvásárolta a WinZipet a népszerű tömörítőprogram megszerzése érdekében. A cég tehát igen nagy erőfeszítéseket tesz termékskálájának szélesítésére, és a CorelDraw, a Paint Shop Pro, valamint a WordPerfect mellett a jövőben vélhetőleg még több videó alapú és multimédiás alkalmazást kínál majd. (Az InterVideo bekebelezésével a Corelé lesz többek között a WinDVD, a Ulead Photo Impact, a Ulead VideoStudio és Ulead DVD Movie Factory is.)

Az InterVideo vezető szoftverei a képfeldolgozás és a DVD authoring területén mind a hagyományos DVD-khez, mind az új HD DVD és Blu-ray formátumokhoz felhasználhatók. (Az authoring összetett folyamat, a menüszerkezet tervezését követően a különböző digitális forrásanyagok összeállítását jelenti a menü funkcionális- és grafikai tervének megfelelően, valamint ezen elemek kapcsolatainak és interaktív működésének programozását az általános DVD paraméterek, mint például a másolásvédelem és a régiókód alapján.)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.