Hirdetés
. Hirdetés

Tradíció és innováció

|

Személygépkocsi vásárlásakor mind gyakran felmerülő kérdés, hogy hagyományos vagy hibrid autót vegyünk. Míg az előbbi előnye az alacsonyabb ár, addig a hibrid mellett az autó alacsony fogyasztása, környezetbarát működése szól.

Hirdetés

Hirdetés

Hasonló kérdést tehetünk fel magunknak ügyviteli szoftver vásárlásakor is. Ha csak számlát szeretnénk kiállítani, akkor választhatunk a számtalan online számlázó szoftver közül, de ha nem a vételár az elsődleges szempont, hanem olyan programot szeretnénk venni, amely

- a cég valamennyi tevékenységét támogatja;

- integrálható a Windows dokumentum-, táblázatkezelő, levelező-, valamint a bank rendszerével;

- naprakész pénzügyi jelentései, költségelemzései hatékony eszközei a cég vezetésének;

- cégcsoport esetén átfogó képet ad a vállalkozásokról külön-külön és összesítve is; a vállalkozások közti bizonylatok automatikusan adódnak át;

- logikailag összekapcsolható a külső partnertársaságok adatbázisaival;

- a szoftver fejlesztői könnyen elérhetőek, rövid határidőre végzik el a kért fejlesztéseket;

- a programtámogatás munkaidő alatt bármikor elérhető, az ügyfélszolgálaton tapasztalt munkatársak rövid időn belül oldják meg a felmerült problémákat,

akkor az Apolló rendszert ajánljuk mindenkinek. Az Apolló szoftvert 1991 óta sok ezer társaság számára értékesítettük, ára megegyezik a többi hasonló tudású termékével, könnyen megtanulható, gyorsan bevezethető.

Négy fő részből áll az Apolló rendszer. Az első a cég alaptevékenységét (kereskedő, szolgáltató, termelő, szerviz, szállítmányozó, vagyonkezelő, önkormányzat, gyógyszerforgalmazó, közüzemi szolgáltató stb.) kiszolgáló front-office modulok. A második a minden vállalkozás számára egyaránt fontos pénzügyi, számviteli modul. A harmadik a CRM-rendszerünk, amely a partnerkapcsolatokon felül a szerződés-nyilvántartás, a szerződésen alapuló nagy tömegű számlakiállítás, munkaidő-nyilvántartás, a dokumentum- és feladatkezelés hatékony eszköze. Partnercégünk világszínvonalú bér- és munkaügyi rendszere a programcsalád negyedik része. A www.apolloszoftver.hu oldalon folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket például a 2018. július 1. után kötelező online számlaadat-küldés aktuális jogi tudnivalóiról és az ezzel kapcsolatos fejlesztéseinkről is.

Marosi György ügyvezető
Multi Informatikai Kft.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.