Hirdetés
. Hirdetés

Új Android-szolgáltatás indul

|

A Google Play Pass előfizetői havi díjért több mint 350 appot és játékot futtathatnak hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül.

Hirdetés

Hirdetés

A Google Play Pass előfizetéses szolgáltatás hozzáférést biztosít több mint 350 apphoz és játékokhoz hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül. Az Apple-féle Apple Arcade-hoz hasonló szolgáltatás havi 5 dollárba kerül. Először az Egyesült Államokban lesz e héttől elérhető, és nemsokára más országokban is bevezetik.

A minden hónapban új appokkal és játékokkal bővülő szolgáltatás kirpróbálásához 10 napos ingyenes időszak áll az érdeklődők rendelkezésére. A bevezetési időszakban korlátozott ideig havi 1,99 dollárért vehető igénybe a Google Play Pass.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.