Hirdetés
. Hirdetés

Új kereskedelmi rádió indul

|

Hozzájárult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az új országos kereskedelmi rádiós pályázaton nyertes médiaszolgáltató kérelmében foglaltakhoz, amely szerint a korábban tervezett POP FM helyett Retro Rádió néven kezdheti majd meg műsorának sugárzását.

Hirdetés

A Médiatanács hozzájárult a HOLD Rádiós és Televíziós Reklám Kft. kérelméhez, amelyben az országos kereskedelmi rádiós pályázat nemrég megállapított nyertese a médiaszolgáltatás neveként eredetileg tervezett POP FM helyett a védjegyhasználati engedéllyel alátámasztott Retro Rádió név használatához kért jóváhagyást június 15-ei hatállyal.

Hirdetés

A névváltoztatáshoz értelemszerűen igazodnak a főbb műsorszámok elnevezései is. A médiaszolgáltatási szerződés egyéb pontjai változatlanok, a médiaszolgáltató a szabályoknak megfelelően már a szerződés május 25-ei megkötése előtt - amely egyben előfeltétel is - befizette állami bevételként az éves médiaszolgáltatási díj felét.

A testület két másik szolgáltató szerződésmódosítási kérelmét is elfogadta: szintén június közepétől a Budapest 99,5 MHz-es körzeti, közösségi frekvencián működő Retro Rádió Magyar FM néven, a Nyíregyháza 103,9 MHz-es helyi, kereskedelmi rádiós frekvencián sugárzó Retro FM pedig BestFM néven működhet tovább, a műsortervi arányokra tett változatlan vállalások mellett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.