Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető az Adobe kreatív részlegénél

|

John Loiacono lett az Adobe Creative Solutions részlegének új vezérigazgatója. E szerepkörében felelősséggel tartozik az Adobe teljes kreatív szoftverpalettájának fejlesztéséért, marketingjéért és a logisztikai feladatokért.

Hirdetés

Loiacono feladata ezért elsősorban az Adobe Creative Suite 2, Flash, Photoshop CS2, Illustrator CS2, InDesign CS2 alkalmazások menedzselése. Az új igazgató a cég San Jose-i központjában fog dolgozni. Loiacono, csatlakozása előtt a Sun Microsystems ügyvezető elnökeként számos szoftvertechnológiai fejlesztésért volt felelős, mint a Solaris operációs rendszer, a Java, a Java Enterprise, a Java fejlesztői eszközök és a Star Office programcsomag.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.