Hirdetés
. Hirdetés

Újabb hír a Windows 10 nyári nagy frissítéséről

|

Megduplázza a reklámozott appok számát a Start menüben a Microsoft.

Hirdetés

Korábban írtunk a Windows 10 évfordulós nyári frissítésének néhány újdonságáról, a tökéletesített Cortanáról és a felturbózott Edge böngészőről. A Neowin értesülései alapján most egy olyan változtatásról számolhatunk be, amelyet a felhasználók többsége nem vár, ez pedig az, hogy a Microsoft meg fogja duplázni a reklámozott appok számát a Start menüben. Jelenleg a Start menü öt reklámozott appnak adhat otthont, ez a szám az évfordulós frissítésben 10-re emelkedik. Egy reklámozott appra való kattintás a Windows Áruház megfelelő oldalára visz, ahol megvásárolhatjuk és letölthetjük az alkalmazást.

További cikkek a Windows 10-ről:
A legfrissebb Windows 10-előzetes újdonságai
Így végezhet gyors rendszervizsgálatot a Windows 10-ben

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.