Hirdetés
. Hirdetés

Újabb magyar siker informatikai világversenyen

|

Magyar egyetemista végzett a harmadik helyen az idei Microsoft Office Specialist Világbajnokság Excel 2013 kategóriában Dallasban.

Hirdetés

A Certiport nemzetközi vizsgaközpont szervezésében Dallasban megrendezett idei Microsoft Office Specialist Világbajnokságon egy 21 éves magyar egyetemista, Tomasics Balázs, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója az előkelő harmadik helyezést érte el saját kategóriájában, a Microsoft Excel 2013-ban. Az eredmény értékét növeli, hogy Balázs az egyetlen európai, aki valamely Office termékkategóriában az első három között végzett.

Hirdetés

"Különleges lehetőségként és hatalmas élményként éltem meg, hogy egyedüli magyarként vehettem részt a döntő fordulóban, Dallasban; részvételem lehetővé tételéért és a támogatásért külön köszönet illeti meg a Training360-at. Nem is gondoltam volna, hogy adódik majd egyszer egy hasonló lehetőség, ahol ilyen formában tudom kamatoztatni exceles ismereteimet." - mondta Balázs a verseny után, aki kiemelkedő Excel tudását az SAP Magyarország gyakornokaként napi szinten, éles üzleti környezetben is eredményesen bizonyítja.



Az első három helyezett ösztöndíjban részesült (7500, 3750 és 1500 dollár értékben) emellett természetesen érmet, kupát és Microsoft termékeket is átvehettek a büszke győztesek. Több mint 1,2 milliárd ember használ Office termékeket világszerte, a Microsoft Office Specialist (MOS) minősítés megszerzése igazolja, hogy birtokosa rendelkezik a munkaerőpiacon és a felsőoktatásban is megkövetelt és értékelt legmagasabb szintű készségekkel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.