Hirdetés
. Hirdetés

Újfajta reklámok jönnek a Facebookon

|

A növekedési gondokkal küzdő cég a kereséseket is reklámozásra használná.

Hirdetés

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy a Facebookon már nem lehet fokozni a reklámok mennyiségét, ám a cég még mindig keresi a módját, hogy hol helyezhetne új hirdetéseket.

A legújabb elképzelés szerint a kereséseket aknáznák ki. Amint az a Facebook egyik vezetője, Zoheb Hajiyani elmondta, a cég a hirdetések elhelyezésével kísérletezik a Facebook keresési eredményekben. Értékelni fogják, hogy ezek a hirdetések hasznosak-e a felhasználóknak és a vállalkozásoknak, és ennek alapján döntenek a kiterjesztésükről.

Bár a Facebook már korábban is próbálkozott keresési reklámokkal, ez a jelenlegi kísérlet fontos fejlemény a növekedési problémákkal küzdő cég életében.

A jelenlegi elképzelések szerint az új hirdetési formátumot a hagyományos hirdetéskezelő eszközökön keresztül érhetik majd el a Facebook korábbi partnerei.

Az új hirdeti formátum a legújabb jele annak, hogy a Facebook elkeresedetten kutat az újabb reklámlehetőségek után. A cég korábban többször is figyelmeztette a befektetőket, hogy a jelenlegi hirdetési formák teljesítőképességük határára értek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.