Hirdetés
. Hirdetés

Üzlet a PC World új aloldalán

|

Április 24-én elindult laptársunk, a PC World kis- és középvállalatoknak (kkv) szóló online melléklete.

Hirdetés

A hazai kis- és középvállalkozások növekvő száma egyre indokoltabbá tette, hogy a PC World is belekezdjen egy kkv-knak szóló aloldal kialakításába. A site legfontosabb feladata, hogy segítse a vállalkozók eligazodását a legújabb internetes trendek, hatékonyságnövelő hardvertermékek, ingyenes, illetve költségkímélő szoftvermegoldások területén. Az olvasók a már megvalósult sikertörténetekkel is találkozhatnak, és forintos tippeket kaphatnak a hatékonyabb működéshez; az aloldal mindezeken felül hidat épít a munkavállalók és az állásteremtő vállalkozások között is.

Az uzlet.pcworld.hu címen ezentúl rendszeresen tudósítások jelennek meg az IT-biztonság, a hálózatok, az irodatechnika és a kommunikáció aktuális kérdéseiről, az írott anyagokat pedig videointerjúink és konferencia-beszámolók egészítik ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.