Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti fórum a digitalizációról

|

A digitális átalakulással foglalkozik az itelligence Hungary Kft. éves szakmai konferenciája, amelyre idén november 11-én kerül sor a Novotel Budapest Centrum Hotelben.

Hirdetés

Az itelligence BusinessForum 2016 programját a vállalati informatikai rendszerek, az üzleti folyamatok és dokumentumok szabályozásáról és optimalizálásáról szóló előadások alkotják.

- Norbert Rotter, az itelligence AG vezérigazgatója indítja a nap délelőtti, plenáris részét, aki a vállalatok digitális jövőképéről és a megvalósításhoz vezető stratégiáról fog beszélni - mondta Gabnai Gabriella, az itelligence Hungary Kft. marketing és PR-menedzsere. - Őt Mark Albrecht, a német anyacég alelnöke követi a pódiumon, aki az SAP S/4 HANA felhőalapú vállalatirányítási megoldását a digitalizáció platformjaként mutatja be, Sven Mosch, az AUDI Hungária Motor Kft. IT-vezetője pedig projekttapasztalatokon keresztül ismerteti, hogy a folyamatok digitalizálása miként működik a gyakorlatban.

A délelőtti programot kerekasztal-beszélgetés zárja, amely európa-, világ- és olimpiai bajnok öttusázóink részvételével a dolgok internete (IoT) és a sport kapcsolatába enged bepillantást.

Délután három szekcióban zajlanak majd az SAP megoldásaival, a Software AG digitális üzleti platformjával és a folyamatmenedzsmenttel, valamint a termékújdonságokkal foglalkozó, esettanulmányokat is felvonultató előadások.

Az SAP-szekció három projekt tapasztalatait ismerteti: a Ringier Axel Springer Média Csoport az SAP ügyviteli-, valamint xFlow elektronikus számlaigazolási és beszerzési rendszerét, a Celanese Hungary Kft. az OpenText Vendor Invoice Management megoldás új verzióját vezette be, az AUDI Hungaria Motor Kft. szak- és továbbképzésekért felelős területe, az Audi Akademie pedig jelenleg futó SAP-projekteket mutat be.

Marosvári Zoltán, az itelligence Hungary Kft. SAP/SME üzletágvezetője az esettanulmányokat követően a nagyvállalati logisztikai folyamatok SAP eWM alapokon történő megvalósításáról és optimalizálásáról tart előadást, Berczik Márton, az SAP Hungary Kft. üzletfejlesztési vezetője pedig arról beszél majd, hogy a vállalatoknak mikor, miért és milyen formában érdemes váltaniuk az SAP R/3-ról az újgenerációs S/4HANA-ra.

A Software AG Digital Business Platformjával és az általa támogatott, üzleti innovációval foglalkozó szekciót Christoph F. Strandl, a cég regionális technológiai igazgatójának előadása nyitja, amelyet az MFB Bank Zrt.-nél és a MÁV-Start Zrt.-nél a DBP részét képező ARIS eszközeivel megvalósított folyamatmenedzsment-projektek ismertetése követ.

Szűcs Tamás, az itelligence Hungary Kft. BPE termék- és értékesítési menedzsere azt fogja bemutatni, hogy az ARIS miként támogatja a gyakorlatban a szabályozási rendszer átalakítását és fejlesztését.

A termékújdonságokat ismertető, harmadik szekcióban az SAP Business One 9.2-es verzióját Váradi László, az itelligence Hungary Kft. SAP Business One értékesítési vezetője, a vállalati tartalomkezelő megoldás, az ELO 10 legfrissebb fejlesztéseit pedig Lázár Péter, az itelligence Hungary Kft. ECM Business Unit Managere mutatja be.

A digitális átalakulás az Ön tevékenységi területét is érinti. Vegyen részt az itelligence BusinessForum 2016 szakmai konferencián, és megtudhatja, hogy a kihívásból miként kovácsolhat üzleti előnyt. A rendezvényre ezen a weboldalon regisztrálhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.