Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti intelligencia a felhőből

|

Négy szállító állt össze, hogy közösen kínáljon számításifelhő-alapú üzletiintelligencia-megoldást.

Hirdetés

A szerdán bejelentett partneri megállapodás alapján a Jaspersoft és a Talend a nyílt forráskódú üzleti intelligencia (Business Intelligence ? BI) és az adatintegrációs technológiáikat adják majd a csomagba, amelybe a Vertica analitikai adatbázis és a RightScale számításifelhő-alkalmazások bevezetéséhez szükséges menedzsment szoftvere is bekerül.

A négy szállító együtt kínálja a termékeket a piacon, de az ügyfeleknek egyenként kell majd szerződést kötniük az egyes cégekkel, amelyek önállóan nyújtják a támogatást is ? nyilatkozta Yves de Montcheuil, a Talend marketingért felelős alelnöke.

A partnerség révén ugyanakkor olyan folyamatokat alakítottak ki, hogy a teljes értékesítés minél egyszerűbben menjen, az ügyfelek pedig a számítási felhő modellben kínált szolgáltatásoknál megszokott módon a felhasználás alapján fizetnek majd.

Sikeres lehet a csomag
Az IDG News Service által megszólaltatott elemző, Curt Monash szerint a kínált csomag valószínűleg felkeltheti majd egy bizonyos közönség figyelmét: egy kisebb vállalat vagy szervezeti egység számára hasznos lehet egy ilyen szoftverszolgáltatás, különösen, ahol eddig nem használtak valamilyen kiforrott BI-alkalmazást, hanem táblázatokra vagy az operatív alkalmazásokba épített riportokra támaszkodtak.

A szállítók szerint a közös csomag azon ügyfelek számára is opciót jelenthet, ahol periodikus BI projekteket akarnak indítani, vagy a felhőalkalmazásokat kísérleti analitikus ?homokozók? kialakításához szeretnék felhasználni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.