Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti szolgáltatással bővült a Dropbox

|

A Dropbox új Teams szolgáltatásával próbálja meggyőzni a céges ügyfeleket.

Hirdetés

A nemrégiben 250 millió dolláros befektetéssel támogatott Dropbox megkezdte a terjeszkedést. A cég ezzel a jelentős többlettőkével a háta mögött első lépés gyanánt az üzleti szférát vette célkeresztbe. Új szolgáltatásával a céges ügyfelek számára igyekszik megkönnyíti a dokumentumok megosztását és szinkronizálását.

 

Az új Dropbox for Teams hasonlóképpen működik, mint az ingyenes Dropbox szolgáltatás, ahol az emberek a felhőbe menthetik a kívánt állományaikat, majd megoszthatják azokat a PC-kel vagy a mobil eszközökkel. A Teams szolgáltatás ezen felül olyan opciókat is kínál, melyeket kifejezetten az üzleti igények szerint alakítottak.

 

 

Don Moyer illusztrációja

 

Egy központi beállítássoron keresztül az IT adminisztrátorok irányíthatják a saját Dropbox for Teams szolgáltatásukat, mely egy 5 fős csapatnak 795 dollárba kerül egy évben. A csoport bővíthető és minden további felhasználó hozzáférését 125 dollárért lehet kiváltani. Az alapcsomag egy teljes terabájtnyi helyet kínál és az extra felhasználók (, akik az öt főn túl használják a Teams-t) fejenként 200 gigabájttal bővítik a tárhelyet. A Dropbox telefonos támogatást és olyan központosított számlázást is kínál, mely az összes felhasználó költségét lefedi.

 

A Dropbox az adatokat kódolva tárolja az Amazon S3 szolgáltatásán és adatmentés gyanánt az összes fájlt szinkronizálja a felhasználók munkaállomásaival. Ennek ellenére a biztonságra érzékeny cégeknek nem árt többször is meggondolni, mielőtt fellövik a felhőbe az adataikat. Ráadásul az elérhetőség sem utolsó szempont. Ez év áprilisának végén az Amazon saját felhő szolgáltatása műszaki okok miatt leállt és ennek következtében többek között a Reddit és a Quora oldalak is szüneteltek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.