Hirdetés
. Hirdetés

Van miből büntetést fizetnie a Samsungnak

|

A vásárlók világszerte cukorkaként veszik a Galaxy S III-at.

Hirdetés

Sosem állt távol a Samsung sajtósaitól a jó eladási mutatókkal való kérkedés, a Galaxy S III csúcsmobiljuk iránti nyilvánvalóan hatalmas érdeklődés fényében pedig csak az volt eddig kérdéses, hogy mikor fognak majd előállni az első hivatalos információkkal.


A gyártó ezen hét második felében kiadott adatai szerint a kérdéses eszközből 100 nap alatt világszerte 20 millió egységet sikerült értékesíteni, amely napi 200 ezer darabot jelent. Az érdekesség kedvéért ezúttal regionális statisztikákat is kaptunk: Európában 6 millió, Ázsiában 4,5 millió, Észak-Amerikában 4 millió, míg Dél-Koreában 2,5 millió fogyott a telefonból (a számokat összeadva egyébiránt csak 17 millió jön ki).


A komoly bevételre mellesleg szüksége is van a Samsung mobilos kirendeltségének, hiszen az Apple pár hete vasalt ki a bíróságon 1 milliárd dollár kártérítést a divízióból, ráadásul jövőre újabb készülékekkel újraindul a szabadalmi csatározás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.