Hirdetés
. Hirdetés

Varsóban Microsoft kutatóközpont épül

|

A lengyel fővárosban lesz a redmondi óriásvállalat harmadik fejlesztőközpontja - jelentette be Varsóban Bill Gates.

Hirdetés

A világ harmadik Microsoft fejlesztőközpontja a vállalat vezetője szerint azért Varsóba kerül, mivel a cég vezetősége a kiemelkedő lengyel tudományos múlt és a helyi szakemberek mellett a helyi gazdasági helyzetet is reménykeltőnek tartja. Ugyan Románia is pályázott hasonló központ létrehozására, állítólag egyhangú volt a döntés Lengyelország mellett.

Az ország egyébként többszörösen jól jár a fejlesztéssel: Még 2006-ban megkezdik a központ építését, mely induláskor 40 helyi szoftvermérnöknek ad majd munkát, de időközben a Microsoft több lengyel oktatóközpontot is létesít és tudományos ösztondíjakat is alapít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.