Hirdetés
. Hirdetés

Vatera az Év Internetes Kereskedője

|

A Vatera másodszor nyerte el az Év Internetes Kereskedője díjat. Az év legígéretesebb internetes kereskedője a Netpincér lett.

Hirdetés

A Corvinus Egyetemen osztották ki az Év Internetes Kereskedője Díjat. A szakmai zsűri idén a Vatera.hu aukciós oldalt tüntette ki a megtisztelő címmel - immár második alkalommal. A Vatera.hu Magyarország legnagyobb internetes piactere, a Medián Webaudit mérése alapján a leglátogatottabb e-kereskedelemmel foglalkozó oldal.

A Vaterán regisztrált felhasználók száma meghaladja a 400 ezret, míg az oldalon található egyedi aukciók száma a 840 ezret. Az össztermékek kínálata eléri az 1,8 milliót. Az oldalra naponta átlagosan több mint 107 ezer terméket töltenek fel, 22 főkategóriában. A tavalyi átmenő forgalom megközelítette a 4,9 milliárd forintot, idén pedig 6,5 milliárd forint várható.

A fődíj mellett a zsűri kiválasztotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is, ez a Netpincer.hu lett. Az oldalon több vendéglő kínálatából lehet választani és rendelni.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.