Hirdetés
. Hirdetés

Vegyes forráskódú csomag IBM rendszerekre

|

Fájlkezelési és nyomtatási feladatok, adatbázis- és webes alkalmazások futtatása IBM System x és BladeCenter szervereken KKV felhasználóknak.

Hirdetés

A most bejelentett Novell Integrated Stack for SUSE Linux Enterprise szoftvercsomag a Novell SUSE Linux Enterprise Servert, valamint az IBM nyílt forráskódú és jogvédett szoftvereinek IBM rendszerekre optimalizált változatait tartalmazza.

A szoftvercsomag egyszerűen beilleszthető a meglévő Windowsos környezetbe, és segítségével a Linuxos komponensek is menedzselhetők Windowsos környezetben. A szoftvercsomag ezáltal nagyobb választási lehetőséget és rugalmasságot, valamint továbbfejlesztett biztonsági megoldásokat, nagyobb megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a Microsoft Windows rendszereket használó szervezeteknek.

A magyarországi felhasználók számára a megoldáscsomagot az Avnet IT csomagja is kiegészíti. A Novell idén nyáron kötött együttműködési szerződést az Avnet Technology Solutions Kft.-vel, melynek keretében közös üzleti programokkal támogatják az értékesítést.

- Az Avnet hivatalos Novell SUSE Linux OEM disztribútorként Magyarországon is új kereskedelmi lehetőségekkel erősíti a Novell SUSE Linux piaci helyzetét - mondta Timár Tibor, az Avnet termékmenedzsere. - A Novell Integrated Stack for SUSE Linux Enterprise licenckonstrukcióját kiegészítő IT csomagunkban a SUSE Linux IBM xSeries szerverhez ingyen biztosítjuk a WebSphere ASCE, a DB2 EC és a Centeris Likewise MS szoftvereket. Az új vegyes forráskódú szoftvercsomag mellé 2007. márciusáig ingyenes telepítési szolgáltatást is adunk partnereink számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.