Hirdetés
. Hirdetés

Vezető szerepre tör a Samsung

|

A várakozásokkal ellentétben a Samsung nagyon jó eredményekkel zárta itthon az előző évet, és idei első negyedéve is kedvezően alakult.

Hirdetés

A magyar piacon a Samsung IT üzletágának termékei közül a nyomtatók és a monitorok a legmeghatározóbbak. A vállalat a mono lézernyomtatók szegmensében 13 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, amivel a második helyen áll, míg a multifunkciósok piacán egyértelműen vezető szereplő: 2005-höz képest 2006-ra 52 százalékos növekedést produkált a vállalat, így tavaly már 38 százalékal vezette a piacot.

clx-3160fn.jpg


A Samsung az idei év első felében lép be a színes multifunkciós készülékek piacára két új készülékkel, a CLX-2160N-nel és a CLX-3160FN-nel (képünkön). A vállalat eltökélt célja, hogy a nyomtató szegmens vezető szereplője legyen. Az LCD monitorok piacán is megerősítette vezető szerepét a Samsung. Az idei első negyedévben főleg a 19" és nagyobb méretű, valamint a széles képernyős kijelzők területén volt szignifikáns az eladások növekedés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.