Hirdetés
. Hirdetés

Vidéken terjeszkedik a Digi mobilszolgáltatása

|

Lassan, de biztosan terjeszkedik a negyedik mobilszolgáltató. A Digi jelenleg a magyar lakott területek 70 százalékát fedi le.

Hirdetés

Bár főleg hatósági oldalról folyamatos vegzálásnak van kitéve a Digi, ami főként az 5G fejlesztések terén fogja vissza a vállalatot, a szolgáltató igyekszik folyamatosan terjeszkedni a területi lefedettség terén. Legfrissebb bejelentésük szerint újabb 34 településen elérhető a mobilszolgáltatásuk, főként az Alföldön és egyéb keleti régiókban. Emellett friss tarifacsomagok is érkeztek.

Hirdetés

A mostani bővüléssel 650-nél is több településen lehet problémamentesen használni a DIGIMobil szolgáltatásait a hivatalos közlemény szerint. A lefedettség aktuális állását folyamatosan frissülő térképen is meg lehet tekinteni (illusztrációnk a hír megírásakor érvényes állapotot tükrözi), az újonnan bekapcsolt települések listája pedig a következő:

Bócsa, Császártöltés, Csorvás, Dorogháza, Döge, Dunatetétlen, Erdőkürt, Fábiánsebestyén, Feldebrő, Felsőlajos, Gomba, Jánoshalma, Kocsér, Kunadacs, Kunbaracs, Kunfehértó, Létavértes, Madaras, Makó, Martfű, Nemesnádudvar, Németkér, Nyíradony, Pátka, Pátyod, Pilisvörösvár, Szárföld, Sződliget, Tát, Tázlár, Tiszanagyfalu, Újtikos, Vácegres, Zádorfalva.

A 2019-es induláskor kifejezetten olcsó csomagokat kínáló cég emellett arról is tájékoztatást adott, hogy 2021. január elsejétől megváltozott a tarifacsomagok struktúrája. A DIGIMobil Plusz, Max és Junior csomagok közül a Junior csak meglévő Plusz és Max csomag mellé igényelhető, tehát főleg családi felhasználásra alkalmas. A hűségidő nélküli tarifák listaárából egyéb Digi vagy Invitel előfizetések esetén kedvezményeket lehet elérni, de az jól látható, hogy az új tarifacsomagok is jóval a három "klasszikus" magyarországi mobilszolgáltató árai alatt maradtak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.