Hirdetés
. Hirdetés

Videó: ICT Day 2013

|

A Computerworld 2013. február 20-21 között második alkalommal rendezte meg nagyszabású ICT Day rendezvényét azzal a céllal, hogy már az év első üzleti félévének kezdetén összefogja a hazai IT-szakma jelentős szereplőit és a kiemelt felhasználókat.

Hirdetés

Hirdetés

A kétnapos rendezvényen számos hazai és külföldi szakértő tartott érdekfeszítő előadást. A 0. nap témája az ICT piac helyzete illetve a gazdasági kihívásokra adható válaszok volt: a résztvevők megtudhatták milyen trendek várhatóak az előttünk álló évben, és miképpen lehet hatékonyabbá tenni az ICT befektetéseket és a működést. Másnap a hazai IT-piacon jelen lévő ICT technológiák mutatkoztak be tematikus szekciókban, kiemelt szerepet kapott a biztonság valamint az idei év trendjei.

ictday2013
ictday2013

Az eseményről részletes beszámolót a Computerworld február 28-án megjelenő számában, illetve a későbbiek folyamán a Computerworld weboldalán olvashat, ahol az egyes előadások anyagait is megtalálhatja majd. Addig is tekintse meg rövid összefoglaló videónkat:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.