Hirdetés
. Hirdetés

Videokonferencia vezetékek nélkül

|

Újabb kishal végezte a nagyobb gyomrában: felvásárolták a videokonferencia Radivisiont.

Hirdetés

mobiltelefonáló emberek
mobiltelefonáló emberek
A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló videokonferencia és telepresence technológiák szállítóját, a Radivision Ltd.-t. Az akvizíció eredményeképpen az Avaya nagyfelbontású, videoalapú csoportmunka termékek integrált és interoperábilis körét kínálja ügyfelei számára, melyek a legkülönbözőbb mobil eszközökkel, köztük Apple iPad és Google Android készülékekkel tudnak együttműködni.

Az akvizíciós szerződés alapján a Radivision nagyvállalati videóinfrastruktúráját és nagy értékű végpontjait integrálják az Avaya Aura Unified Communications (UC) platformjába, ezzel a videoalapú csoportmunka elterjesztésének felfuttatását célzó megoldást hozva létre. A Radivision portfóliója a video-konferencia termékek és technológiák, valamint a nagy- és kisvállalatok, illetve a szolgáltatók számára nyújtott szolgáltatások teljes körét tartalmazza. Szabványalapú alkalmazásokat, nyitott infrastruktúrát és végpontot biztosít az ad-hoc és a tervezett videokonferenciák számára, legyen szó akár rögzített rendszerekről, akár asztali gépekről, akár mobil eszközökről. Az Avaya és a Radivision portfóliók integrációja kiterjeszti a cégek kifelé irányuló video-kommunikációjának a lehetőségeit, legyen szó akár vállalatok közti (b2b), akár vállalat és ügyfél közti (b2c) kommunikációról, miközben támogatja a BYOD ('Bring Your Own Device', azaz 'Hozd a saját eszközöd') kezdeményezéseket is.

A Radivision Scopia Video termékvonalának és szakértelmének integrációja az Avaya Aura nyitott architektúrával összeköti a meglévő H.323 kommunikációs hálózatokat és a SIP-alapú környezeteket, így biztosítva a skálázhatóságot. A tranzakció végére a Radivision és az Avaya partnerek képesek lesznek teljes UC videointegrációra, működési támogatásra és professzionális szolgáltatásokra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.