Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális adatközpont a felhőben

|

Néhány kattintással virtuális adatközpontot hozhatnak létre a felhőben a vállalatok az ArubaCloud Privát Cloud infrastruktúra szolgáltatásával, amelyben az erőforrásokat maguk felügyelhetik és méretezhetik, éppen úgy, mintha házon belüli, fizikai adatközpontjukat menedzselnék.x

Hirdetés

Privát Cloud szolgáltatásunkkal a vállalatok kizárólag általuk használt számítási és hálózati erőforrásokhoz jutnak hozzá, azoknak ajánljuk, akiknek egy-egy virtuális gépnél többre, egy garantáltan rendelkezésre álló, virtuális adatközpontra van szükségük, amelyben közvetlenül elérik a hypervisor réteget, és nem utolsósorban rendelkeznek az infrastruktúra menedzseléséhez szükséges ismeretekkel is. Szolgáltatásunkat ügyfeleink teljes mértékben testre szabhatják, a rugalmasság, a teljesítmény, a megbízhatóság és a biztonság legjobb kombinációját adja, ezért különösen a nagyvállalatok, a nagyobb projekteket megvalósító szervezetek előszeretettel döntenek használata mellett.

Hirdetés

Hatékony felügyelet, optimális költségek
Más felhőszolgáltatásoktól eltérően Privát Cloud szolgáltatásunk felhasználói saját célra megvásárolják infrastruktúránk egy részét, meghatározzák a használni kívánt erőforrások mennyiségét – amelyet ezt követően bármikor, igény szerint változtathatnak –, és azokért fix árak mellett, havi számlázási ciklusokban fizetnek. Privát Cloud szolgáltatásunk másik különlegessége, hogy a felhőben létrehozott, virtuális adatközpont infrastruktúráját ügyfeleink közvetlenül, a VMware vCloud Director szoftverrel hozhatják létre és menedzselhetik.

Amilyen egyszerűen és gyorsan létrehozható és kezelhető a Privát Cloud infrastruktúrája a VMware vCloud Director segítségével, olyan könnyű annak módosítása, méretezése is a mindenkori üzleti igényekkel összhangban. A felügyeleti megoldás számos eszközt ad az adminisztrátoroknak a számítási, tárolási és hálózati erőforrások hozzárendeléséhez és kezeléséhez, munkájukat automatizálással is megkönnyíti. A VMware vCloud Director például hozzáigazítja az egyes erőforrásokat a virtuális gépekhez, ezzel elejét veszi a túlméretezésnek, és optimalizálja az informatikai infrastruktúra költségeit.

 

A menedzsmentmegoldás előre beállított sablonokat kínál a virtuális gépek létrehozásához – és további, egyedi sablonok is készíthetők benne –, amelyekkel a vállalat egységesítheti és szabványosíthatja infrastruktúráját, ráfordított munka és költség tekintetében egyaránt növelheti a felügyelet hatékonyságát.

Jóllehet Privát Cloud szolgáltatásunk jelenleg a VMware technológiájára támaszkodik, a vállalatok igény esetén olyan, a fizikai és a virtuális gépek együttes felügyeletét támogató, hibrid környezetet is kialakíthatnak virtuális adatközpontjukban, amelyben a Microsoft Hyper-V virtualizációs megoldását is használhatják.

Katasztrófáktól védve
Privát Cloud szolgáltatásunk teljes mértékben saját fejlesztésünk, hosszú távra elköteleztük magunkat mellette, és folyamatosan bővítjük. A közelmúltban például katasztrófaelhárító (DRaaS) szolgáltatással és biztonsági mentéssel szélesítettük kínálatunkat.

DRaaS szolgáltatásunk biztonságos kapcsolaton keresztül elérhető, webalapú, önkiszolgáló kezelőfelületén Privát Cloud-ügyfeleink könnyen létrehozhatják a katasztrófaelhárítás irányelveit, amelyekhez forrás- és a célszervereket házon belüli VMware infrastruktúrájukban és a Privát Cloud szolgáltatással igénybe vehető ArubaCloud adatközpontokban is választhatnak. Percek alatt egymással konzisztens replikációkat hozhatnak így létre távoli helyszínek között és aktiválhatnak egy megbízhatóan működő DR folyamatot.

Szolgáltatásunk replikációs rendszerének alapja a Zerto technológia, amely optimalizálja és duplikációmentesen tömöríti a védendő adatokat, ezáltal még nemzetközi távolságok esetében is percekre vagy másodpercekre csökkenti az RTO értékét. Többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan DRaaS szolgáltatásunkhoz is kínálunk menedzselt opciót, amelyben a katasztrófaelhárítás teljes körű kezelését felkészült műszaki csapatunk leveszi ügyfeleink válláról.

Cloud Bare Metal Backup szolgáltatásunkkal a vállalatok biztonsági másolatokat hozhatnak létre a Privát Cloudban működő virtuális gépeikről. Az alapul szolgáló Acronis image technológia közvetlenül a hypervisorral működik együtt, így a menteni kívánt virtuális gépekre nem kell külön szoftverkomponenst telepíteni. A biztonsági mentés nem veszi igénybe a virtuális gépek erőforrásait és hálózati kapacitását, a végrehajtás minimális többletterheléssel jár, és maximális átláthatóságot ad, miközben a virtuális gépekről a telepített operációs redszerrel együtt másolat készül. Szolgáltatásunk tisztán infrastrukturális jellegű, ezért a Cloud Bare Metal Backup-ot érdemes Cloud Backup szolgáltatásunkkal kiegészíteni.

A kettő együtt teljes védelmet ad a virtuális gépek lemezképétől az alkalmazás- és fájlrendszer-szintű mentésekig, így a vállalat mindig megbízhatóan támaszkodhat felhőben kialakított virtuális adatközpontjára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.