Hirdetés
. Hirdetés

Visszautasította a HP a Xerox 35 milliárdos ajánlatát

|

A vállalat arra kérte részvényeseit, hogy utasítsák el a Xerox tender ajánlatát, mivel az aránytalanul előnyös lenne a Xerox részvényesei számára.

Hirdetés

Hirdetés

Visszautasította a Xerox 35 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát a HP arra hivatkozva, hogy az alulértékeli a vállalatot. A nyomtatógyártó a múlt hónapba emelte 2 dollárral 24 dollárra a PC-gyártóért részvényenként fizetni kívánt összeget, miután a korábbi felvásárlási próbálkozásait hasonló okból elutasította a HP.

Chip Bergh, a HP igazgatótanácsának elnöke azt mondta, az ajánlat a részvényeseket egy olyan kombinált vállalat tulajdonosává teszi, amelyet felelőtlen mértékű adósság terhel. A Xerox múlt hónapi ajánlatemelését követően a HP bejelentette, olyan intézkedéseket vezet be, amelyek megakadályozzák a befektetőket abban, hogy 20 százalékot meghaladó részesedést szerezzenek a társaságban.

A HP csütörtökön arra kérte részvényeseit, hogy utasítsák el a Xerox tender ajánlatát, mivel az aránytalanul előnyös lenne a Xerox részvényesei számára a HP részvényeseivel szemben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.