Hirdetés
. Hirdetés

Visszavásárolja saját magát az Apple

|

Jól fogy az iPad legújabb verziója, a nyereség az egekben, itt az idő, hogy az Apple kezdjen valamit az elképesztő mennyiségű pénzével.

Hirdetés

Már átlépte az 500 milliárd dolláros határt az Apple értéke, az pedig már az a szint, ahol érdemes azon gondolkodni, mit is lehet kezdeni a tetemes mennyiségű pénzzel. A profit jelentős részét ugyanis a cég eddig nem forgatta vissza, az készpénzben és kötvényekben halmozódott.

Most eljött az ideje, hogy az Apple kezdjen valamit a pénzzel, bejelentésük értelmében pedig most két lépés áll előttük: először is végre osztalékot fizetnek, másrészt elkezdik visszavásárolni a részvényeket, a következő három év során mintegy 10 milliárd dollárt - az első pénzügyi év során 4 milliárdot - tervez a nyílt piacon elkölteni ilyen módon a cég.

További részletek az Apple gazdasági törekvéseiről a Computerworld oldalán találhatóak, kattints ide!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.