Hirdetés
. Hirdetés

Visszavesz az Intel

|

Az Otellini-éra átszervezési és ésszerűsítési programja immár a cég fejlesztői fórumát is elérte. Intel Developer Forum - a kevesebb több?

Hirdetés

Hagyomány volt az Intelnél, hogy minden tavasszal és ősszel nagyszabású rendezvény keretében mutatta be újdonságait, tájékoztatott terveiről, fejlesztéseiről, a jövőt érintő elképzeléseiről. Az Egyesült Államokban - az utóbbi időben San Franciscóban - rendezett IDF-et (Intel Developer Forum) számos a helyi piacra szabott, zsugorított méretű követte világszerte, Tel-Avivtól Tajpejig. Csak a szeptember 26. és 28. között tartott San Franciscó-i "eredeti" után, a rendezvény megfordult Prágában Csehországban, Bangalore-ban Indiában, Tajpejben Tajvanon, Tel-Avivban Izraelben, Szöulban Koreában, Sanghajban Kínában, de az év végéig még ellátogat Kijevbe Ukrajnába, illetve Sao Paulóba Brazíliába.



A cég tavaly májusában pozícióba került elnök-vezérigazgatója, Paul S. Otellini nagyszabású átszervezési törekvései az IDF-eket is elérte. A megszámolni is nehéz mutációkból és az évi két "eredetiből" három marad meg jövőre. Pekingben, Kínában áprilisban; San Franciscóban, az Egyesült Államokban szeptemberben; Tajvanon októberben rendeznek majd újra IDF-et.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.