Hirdetés
. Hirdetés

Vista, Office és Exchange Server a puttonyból

|

Üzleti felhasználók már itthon is elérhetik a Windows Vista operációs rendszer, a Microsoft Office 2007 és az Exchange Server 2007 angol verzióját.

Hirdetés

Szerdai sajtótájékoztatón Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy mennyiségi licenccel nem rendelkező ügyfelek körében a Windows Vista és a 2007-es Office rendszer január 30-tól lesz elérhető. A bejelentés mérföldkő a Windows 95 és az Office 95 megjelenése óta, hiszen ez a Microsoft történetének legnagyobb szabású termék-bevezetési hulláma. "A magyar verziók megjelenése a mennyiségi licenccel rendelkező ügyfelek számára február közepén, míg a végfelhasználók számára az első negyedév végén várható" - közölte Vityi Péter.


Teljes méret: klikkeljen a képre!
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.