Hirdetés
. Hirdetés

Windows Vista családi kedvezmény?

|

Hetekkel a Windows Vista üzletekbe érkezése előtt úgy tűnik, hogy a Microsoft az utolsó pillanatban is finomít a licencelésen és az árazáson.

Hirdetés

Pletykák szerint a Microsoft a következő pár napban bejelenti, hogy a Vista Ultimate vásárlók kedvezményesen vásárolhatnak két Vista Home Premium licencet valahol 50 és 99 amerikai dollár közötti áron. A híresztelők azt is tudni vélik, hogy az úgynevezett "Családi Csomag" akcióban való részvételhez a felhasználóknak először vásárolniuk kell egy példányt a Vista Ultimate-ből, melynek végfelhasználói ára az Egyesült Államokban 399 dollár körül várható.

Az ajánlat csak a Vista Ultimate "dobozos" vásárlói számára vehető igénybe, azok akik számítógépükre előre telepített "OEM" változatú Vista Ultimate-et birtokolnak, nem élhetnek majd vele.

A források meglehetősen hézagos információval rendelkeznek csak a részletekkel kapcsolatban. A Vista Home Premiumok árának kérdésében egyesek 49,95, mások 99,95 dolláról tudnak. Egyébként egy "dobozos" változat ára 239 dollár körül lesz majd. Arról szintén nincs hír, hogy az akció csak az Egyesült Államokra, vagy más piacokra is kiterjedne-e majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.