Hirdetés
. Hirdetés

Fontos a munkavállalók mentális egészségére helyezett hangsúly

|

Kiemelkedőek a munkáltatói juttatások, különös tekintettel a jóllétre, a vonzó munkakörnyezetre, valamint a jutalmakra és elismerésekre.

Hirdetés

A Legjobb Munkaadók Intézete sorozatban a harmadik évben ítélte oda a "Global Top Employer" díjat a Boehringer Ingelheimnek, amellyel ismét a világ tizenöt legjobb munkaadója közé került a vállalat. A díj elnyerése azt is bizonyítja, hogy a vállalat elkötelezett amellett, hogy az alkalmazottak mentális egészségét prioritásként kezelje.

A Boehringer Ingelheim munkaadói kínálata jelentősen kiemelkedik a bérek, a munkakörnyezet, valamint a jutalmak és elismerések területén. Az eredmények tükrözik a vállalat holisztikus megközelítését, amely a munkavállalói egészségi és jólléti biztonságára fókuszál.

A mentális egészségre helyezett hangsúlyon túl a fizikai, szociális és pénzügyi jólét fogalmát is kiemelt fontossággal kezelik. Dedikált programokon és ajánlatokon keresztül a munkavállalók számára releváns támogatásban részesülhetnek a vállalatnál. Ez magában foglalja a fizikai és érzelmi biztonságot nyújtó munkakörnyezetet, az összetartozás érzését teremtő, befogadó csapatszellemet, a mentálhigiénés-felvilágosító kezdeményezéseket és a vezetői tréningeket, a házon belüli pszichológusokat és tanácsadókat, a munka és a magánélet közötti egyensúlyra való törekvést, az önkéntesség lehetőségeit, valamint a versenyképes fizetést és juttatásokat.

Hirdetés

Vállalati kultúránk előtérbe helyezett emberi dimenziója azt jelenti, hogy elkötelezettek vagyunk munkavállalóink, mint egyének iránt, nem csak mint szakemberek iránt. A Global Top Employers díj ezt támasztja alá. A munkavállalóink mentális egészségének támogatására fektetett hangsúllyal azt szeretnénk elérni, hogy kollégáink biztosítva legyenek arról, hogy ha segítséget kérnek, mi támogatni fogjuk őket!

A különböző mentális problémák minden nyolcadik embert érintenek világszerte, és a mentális egészségi állapotok jelentős hatással lehetnek az élet minden területére, beleértve a családdal és a barátokkal való kapcsolatokat, a közösségben való részvételt vagy a munkavégzést. Míg a testi egészségről való megfelelő gondoskodás szükségessége megalapozott, a lelki egészség megfelelő gondozásának tudatosítása és eszközei még mindig lényegesen kevesebb figyelmet kapnak. A Boehringer Ingelheim arra törekszik, hogy megfékezze azt a megbélyegzést, amelyet a mentális egészségügyi problémákkal küzdő emberek gyakran tapasztalnak munkavállalóként. A kutatásvezérelt vállalat régóta elkötelezett a mentálhigiénés kutatások iránt, amely célzottabb megközelítést kínálhat a precíziós pszichiátria jobb megismerésére és kezelésére.

A Boehringer Ingelheim az elmúlt kilenc évben több országban és régióban a legjobb munkaadók között szerepelt. Idén a Boehringer Ingelheim 29 országban kapta meg a díjat, valamint további kimagasló minősítéseket kapott Európában, az ázsiai csendes-óceáni térségben és a latin-amerikai régiókban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.