Hirdetés
. Hirdetés

Ezért tesz feketelistára weboldalakat a Google

|

Az internet biztonságosabbá tétele érdekében feketelistára teszi a keresőkirály azokat a weboldalakat, amelyek http protokollon keresztüli bejelentkezést kérnek a látogatóktól.

Hirdetés

A Google már egy ideje arra ösztönzi a weboldalak üzemeltetőit, hogy kezdjék el használni a https protokollt, melynek révén biztonságosabbá válhat a világháló. Mostantól kezdve a vállalat nem biztonságosként jelöli meg azokat az újonnan regisztrált weboldalakat, amelyek a látogatóktól bejelentkezési adatokat és jelszót kérnek http protokollon keresztül. A feketelistáról való lekerüléshez az érintett weboldalnak titkosítania kell a forgalmát SSL/TLS tanúsítvánnyal. A lépéssel a Google igyekszik kiszűrni azokat a weboldalakat, amelyeket kiberbűnözők adathalászati céllal hoztak létre.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.